Obec Volary
Volary
rozšířené vyhledávání

Údaje pro místní poplatky podle OZV naleznete zde

Probíhá úprava webových stránek. Omluvte prosím případné nedostatky.

GDPR - ochrana osobních údajů

GDPR

 


GDPR chrání osobní data občanů ČR

GDPR (General Data Protection Regulation) je zkratka pro nařízení EU 2016/679 o ochraně osobních údajů. které bylo přijato Evropským parlamentem a radou.

 

Pověřenec pro ochranu osobních údajů DPO (Data Protection Officer) - Města Volary a zřizované/příspěvkové organizace (outsoursing role DPO).

 

Martin Trávníček: tel: +420 727 940 316 email: poverenec@mestovolary.cz

 

Jeho úkolem je dbát na dodržování GDPR a být kontaktní osobou jak pro subjekty osobních údajů, tak pro dozorový úřad - ÚOOÚ (Úřad pro ochranu osobních údajů).
 

 

Úřad

Mobilní aplikace

V obraze

Sledujte informace z našeho webu na svých chytrých telefonech. Využívejte naši novou mobilní aplikaci – V OBRAZE.

Univerzální překladač

Překlad (translations)

Návštěvnost

Návštěvnost:

ONLINE: 7
DNES: 187
TÝDEN: 2631
CELKEM: 719552

Provozní doba Městského úřadu Volary s účinností od 15. 02. 21 do odvolání.

Pondělí 8.00 – 17.00

Středa   8.00 – 17.00

V ostatní dobu bude Městský úřad pro veřejnost uzavřen.

Pro komunikaci můžete využít:

Tel. 388 302 211

ID datové schránky: kxrj2k8

E- mail: podatelna@mestovolary.cz

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Místní poplatky

poplatky

Aktuální teplota

7.3.2021 07:20

Aktuální teplota:

-13,9 °C

Vlhkost:

91 %

Rosný bod:

-12,4 °C