Navigace

Obsah

VLV: Záhadné příhody na Šumavě a v Pošumaví

VLV: Záhadné příhody na Šumavě a v Pošumaví 1Volarské literární večery s panem Ondřejem Fibichem

Bibliografie:
Země Jana Křtitele (1990, KDU)
Podoby soumraku (1995, Karmelitánské nakladatelství)
Čtyři rytíři (1997, Setkání)
Pasovské elegie (1998, Nakladatelství Franze Kafky)
Topografie (2001, Petrov)

Datum konání: 17. 9. 2020 začátek od 18:00

Místo konání: Městská knihovna, Náměstí 24, 38451 Volary

Typ akce: ostatní

Organizátor: Neuvedeno


Vytvořeno: 27. 4. 2020
Poslední aktualizace: 27. 4. 2020 11:05