Navigace

Obsah

ZRUŠENO VLV: Záhadné příběhy na Šumavě a v Pošumaví

VLV: Záhadné příběhy na Šumavě a v Pošumaví 1Tentokrát si o knihách popovídáme s českým básníkem, prozaikem a badatelem Ondřejem Fibichem.

Bibliografie:
Země Jana Křtitele (1990, KDU)
Podoby soumraku (1995, Karmelitánské nakladatelství)
Čtyři rytíři (1997, Setkání)
Pasovské elegie (1998, Nakladatelství Franze Kafky)
Topografie (2001, Petrov)

Datum konání: 29. 4. 2020 začátek od 18:00

Místo konání: Městská knihovna, Náměstí 24, 38451 Volary

Typ akce: ostatní

Organizátor: Neuvedeno


Vytvořeno: 2. 3. 2020
Poslední aktualizace: 20. 3. 2020 11:39